pondělí 23. února 2009

Regionální soutěž v Bystřici

RS 22.2.09

V neděli nás čekalo utkání v Bystřici p/H. Protože jsme jeli v šesti, bylo jasné, že jedeme prohrát. Pouze p. Bouda se těšil, že si dobře zahraje.

Pro mě byla nejzajímavější samotná cesta. Při čekání na p. Boudu jsem docela promrzl. Měl trochu zpoždění, protože nečekal takovou zimu a nenechal auto stát na kopečku. Nastartoval pomocí kabelů a ochotného souseda. Auto přijelo skoro plně obsazeno. Při nasedání jsem se těšil, že se konečně trochu ohřeju. Marně. V autě bylo skoro jako venku. Topení sotva vlažné. Na na všech oknech se neustále tvořila námraza. Přestože jsme skla neustále oškrabávali a zahřívali dlaněmi, měli jsme výhled jako v tanku. Jediná výhoda byla v tom, že malý Večeřa už pak nemusel držet dveře, aby se neotevřely. Přimrzly. Jakoby mimochodem nám p. Bouda oznámil, že asi nefungují blinkry. Nakonec se nám podařilo dojet až do Bystřice. Bohužel jsme odbočili moc brzy. (No, možná jsme s p. Lančem špatně navigovali, protože jsme nic neviděli.) Kdosi na nás troubil, asi že jsme nevyhodili blinkra. Pak nám ještě pro jistotu zhasl motor, když p. Bouda přibrzdil, protože nevěděl, co dál. Po nervózní, až lehce hysterické chvilce motor naskočil. Potom p. Bouda kamsi odbočil a nahlas přemýšlel, jestli náhodou nejede po chodníku. Nakonec jsme dojeli ke zbrojnici. Šli jsme s Večeřou nahoru a setkali se se zbytkem družstva. Potom jsme všichni čekali na p. Boudu a Lanče, kteří na těch pár metrech stačili snad zabloudit nebo co.
Pak se konečně začalo hrát. Jako první, po několika tazích, prohrál p. Bouda. Já jsem naštěstí vyhrál a přivítal možnost odjet dříve jiným vozem. Takže nevím, jak to přesně dopadlo, ale to nevadí.

mm

P.S. Doufám, že p. Bouda stále nemá Internet.

neděle 8. února 2009

Postoupky D - Loukov 7:1

RS 8.2.09
Hráli jsme v oslabené sestavě a pouze v sedmi. Tudíž výsledek byl jasný.
Remizovali Lanč na první a Medek na sedmé šachovnici.