středa 3. října 2012

Přebor ZŠ Bezměrov

Dnes proběhl druhý ročník šachového přeboru ZŠ Bezměrov za účasti 10 dětí. Hrálo se systémem každý s každým, hracím tempem 2x10 minut.
Ve srovnání s minulým ročníkem stoupla úroveň turnaje o několik stupňů. Především první čtveřice, hrající za Sokol Postoupky, dokazovala, že má navrch nad ostatními účastníky turnaje. O vyrovnanosti svědčí, že ani jeden hráč se neobešel bez porážky. Do posledního kola nebylo jasné o vítězi ani o dalších medailistech.
Po skončení poslední partie mohl být vyhlášen vítěz, kterým se po zásluze stal Theo Fekar (4. třída) se ziskem 8 bodů. Stejného bodového zisku dosáhl i druhý v pořadí Libor Baštinec (3. třída). Bronzovou medaili nakonec vybojoval Jan Šustr (4. třída), před Patrikem Hourou (5. třída, oba 4,5 bodu), Danem Koblihou (3 body) a Vojtou Krupařem (oba 1. třída).
V kategorii dívek byla se 7 body nejlepší Petra Večerková (4. třída), před druhou Hanou Baštincovou (2. třída, 6 bodů), bronzovou Zdenkou Jordovou (4. třída, 3body) a čtvrtou Eliškou Vymětalovou (3. třída, 1 bod).
Bezměrovští tak mají šanci postavit velmi silný tým na Okresní kolo Přeboru škol, který proběhne v prosinci na SVČ Šipka v Kroměříži.

Více zde: http://sachyhrakralovska.webnode.cz/vysledkovy-servis/

Žádné komentáře:

Okomentovat