pondělí 28. dubna 2014

1. liga dorostu v Bezměrově

Závěrečné soustředění 1. ligy dorostu jsme stejně jako vloni pořádali v Bezměrově. Všech 12 týmů tak mohlo bojovat o cenné body na obou pólech tabulky. Největší favorit na postup Staré Město "A" měl potvrdit svou dosavadní 100% bilanci. O třech sestupujících ještě zdaleka nebylo rozhodnuto. Sokol Postoupky mohl reálně pomýšlet na 4. příčku. V případě zisku všech bodů z toho ještě mohla být bronzová příčka.

K prvnímu sobotnímu kolu jsme nastoupili proti Starému Městu "A" v sestavě: 1. Miroslav Rakušan, 2. Michal Scheichenost, 3. David Opluštil, 4. Julie Šimčáková, 5. Tomáš Pecháček, 6. Petra Večerková. Favorit nám připustil pouhé dvě remízy, když půlili Mirek (1) a David (3), což znamenalo porážku 1:5.
Odpoledne nás čekal tým Starého Města "B". Tentokrát jsme nastoupili v sestavě: 1. Miroslav Rakušan, 2. David Opluštil, 3. Julie Šimčáková, 4. Tomáš Pecháček, 5. Petra Večerková, 6. Dominik Večeřa. Svou premiéru v 1. dorostenecké lize si tak odbyl devítiletý Dominik a nevedl si špatně. Měl šanci i vyhrát, ale přešel do remízové koncovky a po tuhém boji remizoval. Výhry připojili Mirek (1) a David (2). Ostatní na své soupeře nestačili a tak jsme opět prohráli 2,5:3,5.

Do nedělního předposledního kola se sestupujícím Vsetínem, jsme nastoupili v nejsilnější sestavě: 1. Miroslav Rakušan, 2. Michal Scheichenost, 3. David Opluštil, 4. Julie Šimčáková, 5. Tomáš Pecháček, 6. Filip Zavadil. Vsetínu jsme měli co oplácet. V posledních dvou letech jsme vždy prohráli. Tentokrát zaváhal jen David (3), remizoval Michal (2) a ostatní s přehledem vyhráli.
V posledním kole v přímém souboji s Hošťálkovou jsme bojovali o konečnou 4. příčku. Opět jsme změnili sestavu: 1. Miroslav Rakušan, 2. Michal Scheichenost, 3. Julie Šimčáková, 4. Tomáš Pecháček, 5. Filip Zavadil, 6. Pavel Opluštil. Soupeř byl nad naše síly. Zvítězil jen Pavel (6) a remízy přidali Filip (5) a Mirek (1). Porážkou 2:4 jsme klesli na konečnou 5. příčku.

Postup do Extraligy si zaslouženě vybojovalo Staré Město "A", stříbro má rezerva Frýdku-Místku a bronz A 64 Grygov. Do KP sestupují Vsetín, Havířov a Česká Ves.

opl

Žádné komentáře:

Okomentovat