neděle 4. října 2009

1. liga dorostu - Postoupky

O tomto víkendu začala svými úvodními koly nová sezona 1. ligy dorostu. Sokolovna v Postoupkách hostila jedno ze tří ligových soustředěních. Soupeři dvou domácích družstev byli hosté z Veselí nad Moravou a z Boršic.

V prvních zápasech se utkalo družstvo Postoupky "B" s Veselím a překvapivě získalo první bod za remízu 3:3. Zvítězili Marek Navrátil, Michal Scheichenost a Filip Zavadil. Postoupky "A" měly za soupeře Boršice "B" a zde se zrodil také nečekaný výsledek. Domácí totiž senzačně prohráli 2:4, když vyhráli pouze Martin Stachoň a Jan Palášek.
V druhém kole si obě domácí družstva soupeře prohodila. A-družstvo tentokrát zvítězilo 4:2, když bodovali Jan Ryšavý, Martin Stachoň, Milan Ladický a David Opluštil. B-družstvo velice smolně prohrálo s rezervou Boršic 2:4, když zvítězil Miroslav Rakušan a Michal Scheichenost.
Ve třetím kole došlo k postoupeckému derby, v kterém se prosadilo favorizované A-družstvo poměrem 5:1. Zvítězili Jan Ryšavý, Martin Stachoň, Jan Palášek, Josef Indra a David Opluštil. Čestný úspěch za "béčko" zaznamenal Jan Polišenský.

Škoda porážky áčka v prvním kole, byla zbytečná. Stejně tak byli blízko výhry v 1. kole hráči béčka a velmi málo chybělo i k remíze ve druhém kole. Tak snad příští dvě kola přinesou ještě lepší výsledky.

Žádné komentáře:

Okomentovat