pondělí 18. ledna 2016

Finálový turnaj OŽL v Kroměříži

V sobotu 16 ledna uspořádal náš oddíl závěrečný díl Okresní žákovské ligy ve Středisku volného času v Kroměříži.Turnaje se zúčastnilo celkem 50 hráčů z 8 oddílů.Hrálo se ve dvou věkových kategoriích švýcarským systémem na 7 kol, hracím tempem 2x15 minut na partii.

V kategorii mladších žáků kraloval Michal Černý (Malenovice), který plným počtem bodů jednoznačně zvítězil. Druhý skončil Viktor Šimek (Malenovice) a třetí Jakub Mařák (EMkaD Holešov). Z našich hráčů byl nejlepší Dominik Večeřa na čtvrtém místě. Překvapením bylo šesté místo Tomáše Kubína, našeho nového člena. Až třináctý pak skončil Lukáš Vaňhara. V kategorii dívek zvítězila Adéla Škarpichová (Bystřice p.H.) před Eliškou Kuciánovou a Evou Dopitovou (obě SVČ Šipka Kroměříž).

I starší kategorii ovládli hráči z Malenovic. Tentokrát zvítězil Samuel Vaculík, před Patrikem Richvalským. Nečekaně třetí pak skončil Ivo Řezníček z Postoupek. David Opluštil obsadil páté místo, Pavel Opluštil skončil sedmý a Rostislav Huňa dvanáctý. Mezi dívkami zvítězila Karla Pospíšilová (Postoupky) před Janou Miklendovou (Holešov) a Lucií Vaňharovou (Postoupky). V celkovém pořadí OŽL zvítězil v kategorii mladších žáků Michal Černý (60 bodů), před Jakubem Mařákem a Dominikem Večeřou. Osmý skončil Lukáš Vaňhara a jedenáctý Tomáš Kubín. Mezi dívkami zvítězila Eva Dopitová, před Adélou Škarpichovou a Hanou Baštincovou (Postoupky). V kategorii starších žáků zvítězil Samuel Vaculík, před Patrikem Richvalským a Ivo Řezníčkem. Mezi dívkami zvítězila Karla Pospíšilová, před Terezií Černou a Lucií Vaňharovou.

V týmech suverénně zvítězily Malenovice před Postoupkami a Bystřicí pod Hostýnem.

opl

Žádné komentáře:

Okomentovat