neděle 2. prosince 2018

3. turnaj OŽL – Napajedla

V sobotu 1. prosince poprvé v historii zavítal turnaj Okresní žákovské ligy do Napajedel. Celkem se zde sešlo 67 hráčů. Hrálo se švýcarským způsobem na 7 kol, tempem 2 x 20 minut na partii.

V kategorii starších žáků nenašli hráči Postoupek konkurenci. Zvítězil Tomáš Daniel Kubín, který patří věkem ještě do mladších žáků. Stříbro vybojoval Dominik Večeřa a bronz Filip Vrzal. Na bodované příčky se ještě propracoval patnáctý Matyáš Dvořáček.

V kategorii mladších žáků dosáhl Thomas James McEvoy na pěkné třetí místo. Desátý skončil Martin Böserle a bodovat dokázal i patnáctý Jakub Hubáček.
Zkušenosti jeli sbírat také naši nejmenší. Adam Vejtasa i Marek Vacula dokázali uhrát dva body. Amálie Zatloukalová skončila mezi dívkami na šestém místě. Vítězkou se stala Julie Řezáčová, která si tak odvezla zlatou medaili.

V kategorii družstev byly Postoupky na prvním místě.

V celkovém hodnocení starších žáků má velmi blízko k celkovému triumfu Dominik Večeřa (58 bodů). Druhý je Tomáš Daniel Kubín (38) a třetí Adam Vylíčil (34); 9. Matyáš Dvořáček (21), 10. Filip Vrzal (20), 22. Daniel Böserle (2) a 23. Martin Hubáček (1).
V kategorii mladších žáků je na druhém místě Thomas James McEvoy (50). Na 7. místě je Martin Böserle (21) a 15. Jakub Hubáček (10).
Mezi dívkami si již zajistila titul Julie Řezáčová (28) a na 8. místě je Amálie Zatloukalová (3).

Žádné komentáře:

Okomentovat