neděle 11. listopadu 2012

2. kolo RP Sokol Kvasice – Junior Postoupky 4,5:3,5

V dnešním zápase 2. kola Regionálního přeboru Kroměříž nastoupilo naše C-družstvo na půdě jednoho z největších favoritů soutěže. Nastoupili jsme bez dvou hráčů základní sestavy: 1. Jan Palášek, 2. Miroslav Rakušan, 3. Jan Netušil, 4. Michal Scheichenost, 5. David Opluštil, 6. Pavel Večeřa, 7. Julie Šimčáková, 8. Jan Polišenský.
Svou premiéru si odbyl v roli kapitána Pavel Večeřa. A jelikož soupeři chyběli také dva hráči základní sestavy, tak naše šance na bodový zisk výrazně stouply. Soupeř má ale velmi silné první tři desky. To se potvrdilo i dnes. Naši mladíci byli na hlavu poraženi 3:0. Na zbylých šachovnicích se dal očekávat ovšem tuhý boj. Na čtvrté desce skončil zápas vcelku očekávanou remízou. Na páté svého soupeře přehrál David a další dva body podle očekávání přidali Pavel a Julča. Zápas se tak rozhodoval na poslední šachovnici, kde měli domácí největší slabinu. Bohužel Honza, snad potřetí s tímto soupeřem, prohrál. Celková porážka 3,5:4,5 je z tohoto pohledu poněkud nešťastná.
-opl-

2 komentáře:

  1. Ahoj, :-)
    jen bych poznamenal, že 3 deska zas tak silná nebyla... asi hodinku jsem se usmíval, poněvadž se mi pozice velmi líbila a stál jsem (dle mého názoru) na výhru... pak jsem dal gratis střelce...

    Honza N.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tím bych se vůbec nechlubil.
    opl

    OdpovědětVymazat