pondělí 5. listopadu 2018

2. turnaj OŽL Malenovice

V sobotu 3. listopadu proběhl ve Zlíně-Malenovicích druhý turnaj série Okresní žákovské ligy. Turnaj se hrál tradičně švýcarským systémem na 7 kol tempem 2x20 minut na partii ve dvou věkových kategoriích.

V mladší kategorii si výborně vedl Thomas James McEvoy, který obsadil výborné 4. místo mezi 37 hráči. Julie Řezáčová navíc vybojovala stříbrnou medaili mezi dívkami.

V kategorii starších žáků byli hráči Postoupek ještě úspěšnější. Turnaj ovládla dvojice Dominik Večeřa a Adam Vylíčil, která získala 6,5 bodu. O vítězství Dominika tak rozhodli pomocné body. Dominanci hráčů Postoupek ještě doplnili osmým místem Matyáš Dvořáček a 15. Martin Hubáček. V celkovém pořadí OŽL si hráči Postoupek vedou následovně: V kategorii mladších dívek vede Julie Řezáčová (18). V kategorii mladších žáků je Thomas McEvoy (32) na druhém místě, Martin Böserle (14) je šestý, Jakub Hubáček (9) třináctý. V kategorii starších žáků vede Dominik Večeřa (40) před Adamem Vylíčilem (34). Pátý je Tomáš Kubín (18), šestý Matyáš Dvořáček (18), 17. Filip Vrzal (4), 21. Daniel Böserle (2) a 22.Martin Hubáček (1).

V soutěže týmů jsou Postoupky zaslouženě na prvním místě.

opl

Žádné komentáře:

Okomentovat