sobota 1. února 2020

GP Bezměrov

      V sobotu 1. února pokračovalo GP Zlínského kraje svým druhým turnajem v Bezměrově. Turnaj se hrál ve třech věkových kategoriích tempem 2x15 minut + 5 sekund za tah. Celkem 84 hráčů se utkalo švýcarským systémem na 7 kol.

      V nejmladší kategorii do 10 let zvítězil Tomáš Babula (ŠK Staré Město 6,5 bodu). Stříbrnou příčku vybojoval Radek Šudřich (Slavia Kroměříž, 5,5 ) a třetí skončil Adam Sokolínský (ŠK Sulimov, 5). Z domácích hráčů byl nejúspěšnější 13. Adam Vejtasa. V kategorii dívek byla jednoznačně nejlepší Julie Řezáčová (Sokol Postoupky 5,5). Druhá skončila Olga Myšáková (Slavia Kroměříž, 4) a třetí Karolína Kováčová (ŠK Sulimov, 4).

      V kategorii nadějí do 8 let byl nejlepší Radek Šudřich před Simonem Chauvinem (ŠK Staré Město) a Šimonem Drábkem (ŠK Sulimov). Na pátém místě skončil Albert Řezáč (Sokol Postoupky).
      Mezi dívkami zvítězila Ema Trčálková (Sokol Ústí) před Terezou Heviánkovou (Sokol Postoupky).

      V kategorii do 12 let zvítězil Richard Hobza (ŠK Malenovice 6,5) před Tomášem Danielem Kubínem (Sokol Postoupky 5,5) a Michaelm Hlúškem (ŠK Boršice 5,5). Na sedmém místě pak skončil Thomas McEvoy (Sokol Postoupky 4,5).
      Mezi dívkami byla nejúspěšnější Karolína Kovářová (Sokol Ústí).

      V nejstarší kategorii do 14 let se stal nečekaně vítězem Bayarjavkhlan Delgerdalai (ŠK Staré Město 6,5) před Markem Valkovičem (Malenovice, 5,5) a Vlastimilem Babulou (ŠK Staré Město 5).
      Nejlepší z domácích hráčů byl Marek Šimčák na 18. místě.
      Mezi dívkami zvítězila Marie Vaňková (ŠO Kunovice) před Klárou Spáčilovou (ŠK Staré Město) a Hedvikou Režnou (ŠK Zlín).

      V kategorii týmů vyhrálo Staré Město, před Malenovicemi, Sulimovem a Postoupkami. Velmi blízko postupu na MČR má dvojice hráčů Postoupek Tomáš Daniel Kubín a Julie Řezáčová.

    Žádné komentáře:

    Okomentovat