čtvrtek 1. dubna 2010

RS 10. kolo Junior Postoupky - TJ Bystřice p/H B (2:6)

V předposledním kole se náš nejmladší tým utkal s vedoucím týmem tabulky v sestavě: 1. Vladimír Opluštil, 2. Milan Ladický, 3. Michael Richter, 4. Jan Netušil, 5. David Opluštil, 6. Marek Navrátil, 7. Julie Šimčáková, 8. Miroslav Rakušan.
Kromě Julči, která nezaznamenala změnu na letní čas, jsme se sešli všichni včas. Zápas to byl těžký, kromě zápasu na první desce. Tam mi soupeř udělal chybu hned v zahájení, a bylo jen otázkou času, kdy jeho zatoulaný král dostane mat. Na dvojce
Milan v zahájení ztratil pěšce a i když se dlouho bránil, porážku neodvrátil. Na osmé dostal Mirek nabídku remízy, kterou na mou radu odmítl, aby ztratil za pár tahů dvě figury a tím celou partii 0:1. Na 0:2 upravil Honza Netušil (4) a to přesto, že získal v zahájení pěšce. Pak však na svého zkušeného soupeře nestačil. Pak dostal konečně mat můj soupeř 1:2. Následně prohrál David na páté a Michal na třetí 1:4. Nabídku remízy pak dostala Julča v pozici jednoznačně remízové. Takže 1,5:4,5. Pak se konečně vzdal Milan 1,5:5,5 a na konečný stav 2:6 upravil remízou Marek na šesté desce.

-opl-

Žádné komentáře:

Okomentovat