neděle 27. března 2011

RS 10.kolo: Spartak Hulín – Sokol Postoupky D 3,5:4,5

V závěrečném kole regionální soutěže nastoupilo naše D-družstvo proti poslednímu celku tabulky. Soupeř nastoupil opět nekompletní a tak jsme již na začátku vedli 2:0. Naše družstvo hrálo skoro v základní sestavě: 1. Miloš Kucián, 2. Miroslav Rakušan, 3.Filip Zavadil, 4. David Opluštil, 5. Pavel Večeřa, 6. Michal Scheichenost, 7. Miloslav Bouda, 8. Jan Polišenský.
V zápase šlo o to, kdo skončí poslední v tabulce. Z našich se tentokrát nevedlo Mirkovi (2.), když mu jeho soupeř vrátil porážku z prvního vzájemného zápasu. Partie se také nevyvedla Davidovi, který v nadějné pozici ztratil figuru a bylo po partii 2:2. Dobře si naopak vedl Michal (6.), který svého soupeře dokázal porazit. Remízami skončily partie Pavla (5.) a Filipa (3.) a tak o celkovém výsledku rozhodovala partie na první šachovnici. I ta skončila remízou, díky níž jsme zvítězili a skončili na sedmém místě v tabulce.

Za celou sezonu chci poděkovat všem hráčům a rodičům, kteří se podíleli na docela úspěšném působení našeho D-družstva v regionální soutěži.

opl

Žádné komentáře:

Okomentovat