neděle 4. března 2012

RS Sokol Postoupky D – Sokol Holešov B

V posledním kole Regionální soutěže Kroměříž se utkalo naše D-družstvo s hosty z Holešova. Nastoupili jsme v této sestavě: 1. Julie Šimčáková, 2. David Opluštil, 3. Jan Polišenský, 4. Michal Scheichenost, 5. Filip Zavadil, 6. Ing. Miloslav Bouda, 7. Pavel Opluštil 8.Tomáš Pecháček.

Holešovští již měli jistotu, že skončí v soutěži poslední. My jsme měli ještě šanci vyhrát finále B a skončit na celkovém pátém místě. To bychom ale museli zvítězit a zbylí dva soupeři by museli remizovat. Milovice ovšem Morkovice B porazily a tak nám k celkovému šestému místu stačila remíza. Zápas začal nadějně, když poměrně brzo zvítězil Tomáš Pecháček (8.). Zřejmě se osvědčilo včerejší soustředění 1:0. To ale zřejmě nepomohlo Filipovi (5), který navázal na své předchozí nezdary a opět prohrál 1:1. Náš kapitán a nejstarší hráč Ing. Bouda (6) na soustředění nebyl, ale asi by mu to ani nepomohlo. Miloš opět prohrál a hosté se dostali do vedení 1:2. Další bod jsme ztratili po prohře Honzy (3) 1:3. Slibně rozehranou partii do vítězného konce nedotáhl Pavel (8) a bylo to 1:4. Na 2:4 snížil nejlepší hráč Déčka Michal (4), ale hned vzápětí skončila remízou Davidova partie (2) a bylo tím rozhodnuto 2,5:4,5. Poslední dohrávala Julča a dokázala svého soupeře porazit a vylepšit si své jinak nepříliš dobré skóre 3,5:4,5.
V tabulce jsme tak obsadili konečné sedmé místo.

opl

4 komentáře:

  1. Sem rád za Julču, škoda je že zápas nedopadl vítězstvím. Věřím že se děcka už oklepávaj a příští sezónu budou hrát minimálně finále A.
    Večis

    OdpovědětVymazat
  2. Děcka se oklepávaj velmi dobře. Ti lepší zase budou hrát o soutěž výš, takže D družstvo bude doplněno dalšími novými hráči. O výsledek tak vcelkovém hodnocení ani nejde. I když v jednotlivých zápasech bojují a mají zakázané brzké remízy. Ovšem, když je tam velmistr Boudič, tak si dělají co chtějí.

    opl

    OdpovědětVymazat
  3. tak určitě do silnější soutěže poputuje Míša:) a David, aspoň tedy doufám..
    Martin

    OdpovědětVymazat
  4. Míša určitě a David to ještě nevím. Ale oba samozřejmě hrají už letos pravidelně RP za C družstvo. Takže zase je na zvážení, zda je dávat příští rok do KP za béčko, nebo nechat v RS za déčko.
    opl

    OdpovědětVymazat