neděle 6. února 2011

RS 7. kolo Sokol Postoupky D - Pravčice 3,5:4,5

V dnešním zápase regionální soutěže nastoupilo naše D-družstvo v sestavě: 1. Miroslav Rakušan, 2. Filip Zavadil, 3. Pavel Večeřa, 4. Michal Scheichenost, 5. Miloslav Bouda, 6. Julie Šimčáková, 7. Marek Šimčák, 8. Jan Polišenský.
Moc podrobností nevím. Utkání vedl Miloš Bouda. V 9.05 mi přišla SMS s dotazem, jak se vypíná topení. No po deseti letech kapitánování, zajímavá otázka. Náš mladý tým statečně bojoval s druhým týmem tabulky. Bod z tohoto utkání nám dával velké naděje na postup do finále A. Za náš tým zvítězil na 1. Mirek Rakušan, když porazil už druhého bývalého předsedu Okresního šachového svazu. Tentokrát to odnesl Jarda Šašek. Další bod přidala Julča na šesté a Honza na osmé. Remizoval na 4. šachovnici Michal Scheichenost. Škoda prohry na čas Marka Šimčáka na sedmé desce. Poslední dohrával kapitán a opět prohrál. Touto prohrou tak naše D-družstvo skončilo na pátém místě po základní části a bude bojovat ve skupině B s družstvy Sokola Holešov B, Spartaku Hulín a ŠK Milovice.

-opl-

3 komentáře:

  1. No ale z hlediska cestovních příkazů bych to viděl spíše pozitivně. mm

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě prohra mrzí.Finále A by jistě slušelo více.Družstvo ukázalo sopeřům,že jej nelze podcenit a že se s ním v příští sezoně může počítat i v boji o horní příčky v tabulce.Takže hlavu vzhůru a hodně štěstí ve finále B.
    Honza S.

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně bych to nepovažoval za žádnou tragédii, že se bude hrát B finále. Toto družstvo už dalece splnilo své cíle. Nejdůležitější je, že hned několik mladých hráčů hraje pravidelně vážné partie. Dokonce vítězí a už se nato dokonce dá i koukat. V příštím roce by kostra týmu měla zůstat stejná a tak budou mít kluci a holka další příležitost se zlepšovat. Někteří zřejmě nakouknou už i do vyšších soutěží.
    opl

    OdpovědětVymazat